Nyt tag – eternittag, betontag eller tegltag

Skal du have nyt tag? Mit navn er Tom Eriksen, og jeg driver Tom's Tømrerfirma. Jeg har stor erfaring med tagarbejde samt tagrenovering, og jeg tilbyder gerne min ekspertise i forbindelse med dit valg af tagmaterialer når du skal have nyt tag. Du kan f.eks. vælge at få et eternittag, et betontag eller et tegltag med videre.

Jeg laver tage for både private, erhverv og offentlige institutioner i bl.a. Faaborg, Haarby, Ringe og Svendborg samt andre steder på Fyn. Søger du råd og vejledning omkring nyt tag i et af disse områder, så tøv derfor ikke med at kontakte mig.

Har du en opgave jeg skal hjælpe med at løse?

Så kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en god snak og den rette rådgivning af en fagmand

Det er vigtigt, når du skal have et nyt tag, at du vælger det rigtige. Det er måske endnu vigtigere, at du vælger det rette undertag. Husk derfor at få rådgivning og en god snak med en fagmand, inden du vælger taget.

Jeg anbefaler følgende tagprodukter:

Jeg anbefaler Jacobi Tegl, hvis du ønsker teglsten, fordi det er et 100 procent rent lerprodukt. Samtidig er det et smukt kvalitetstag med en attraktiv garanti. Jeg blev Jacobi Tagmester allerede i 2009, og jeg har naturligvis været nede i Tyskland for at se fabrikken.

Hvad koster et nyt tag?

Mine priser for et nyt tag afhænger af tagets størrelse, men især af det ønskede tagmateriale. Dertil kommer det eventuelle behov for et nyt undertag samt eventuel renovering af tagkonstruktionen. Der kan også være behov for efterisolering. 

Mit tømrerfirma står altid klar med råd og vejledning om de mange muligheder, og du kan vælge alt fra et billigt tag til et mere eksklusivt tagprodukt.

Kontakt mig gerne for et tilbud på tagarbejde

Du er velkommen til at høre nærmere om de forskellige tagløsninger. Jeg kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvorefter jeg kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede tagarbejde.

Du kan ringe til mig på telefon 61 77 13 53, eller du kan skrive til mig på e-mail info@toms-firma.dk, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

Det siger mine kunder​

Professionelt

Pålideligt, professionelt. Dialog baseret tilgang. Dygtig.

John Moss

Punktlighed

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Lisbeth Stansfield

Medlem af Dansk Byggeri

Så derfor er du sikret med BYG GARANTI. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, som sikrer privatkunder i op til 5 år.

Kvalitetsbevidst tømrerfirma​

Tom's Tømrerfirma er en kvalitetsbevidst tømrer i Faaborg, som tilbyder gulve, tage, vinduer, reparationer og meget mere.​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en e-mail til mig, eller give mig et kald.​