Reparationer

Reparationer er en af mine kernekompetencer som tømrer. Med års erfaring inden for bygningsrenovering og -reparation er jeg klar til at håndtere forskellige opgaver, uanset om det drejer sig reparation eller udskiftning af rådne vinduer og døre.

Reparation og udskiftning af rådne vinduer og døre er også en opgave, jeg er vant til at tackle. Jeg forstår vigtigheden af at have velisolerede og funktionelle vinduer og døre i et hjem. Derfor er jeg i stand til at diagnosticere og reparere eventuelle problemer med disse elementer. Hvis det er nødvendigt, kan jeg også udskifte dem fuldstændigt, og jeg sørger altid for at bruge materialer af høj kvalitet, der passer til husets stil og karakter.

Uanset hvilken type reparation du har brug for, kan du være sikker på, at jeg som tømrer har den ekspertise og dedikation, der kræves for at udføre arbejdet på den bedst mulige måde. Jeg er grundig, pålidelig og altid opmærksom på detaljerne.

Har du en opgave jeg skal hjælpe med at løse?

Så kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

Professionelt

Pålideligt, professionelt. Dialog baseret tilgang. Dygtig.

John Moss

Punktlighed

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Lisbeth Stansfield

Medlem af Dansk Byggeri

Så derfor er du sikret med BYG GARANTI. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, som sikrer privatkunder i op til 5 år.

Kvalitetsbevidst tømrerfirma​

Tom's Tømrerfirma er en kvalitetsbevidst tømrer i Faaborg, som tilbyder gulve, tage, vinduer, reparationer og meget mere.​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en e-mail til mig, eller give mig et kald.​