Udskiftning af vinduer og udskiftning af døre: Jeg klarer montering af vinduer og døre

​Er det blevet tid til udskiftning af vinduer og døre? Hos Tom's Tømrerfirma er jeg specialist i udskiftning af døre og vinduer efter mål. Jeg kan klare langt de fleste opgaver, og det gælder både i forbindelse med f.eks. nye huse, renovering af gamle huse og mere komplicerede opgaver såsom udskiftning af døre og udskiftning af vinduer i fredede bygninger.

Jeg arbejder for både private, erhverv og offentlige institutioner på hele Fyn, og jeg har især mange kunder fra bl.a. Faaborg, Ringe, Haarby og Svendborg. Du kan være sikker på, at når du bestiller tømrer- og snedkerarbejde i mit tømrerfirma, så får du udført håndværk i højeste kvalitet og modtager en service i topklasse.

Lad mig stå for din montering af vinduer og døre – uanset opgaven

Er dine vinduer eller døre ved at være møre og gamle, er det nok ved at være tid til at få kigget dem efter i sømmene. Normalt kan det sagtens lade sig gøre med en renovering af de gamle vinduer og døre, men oftest kan det bedre betale sig med en udskiftning af dem.

Nye vinduer og nye døre sparer på energien og giver generelt et bedre indeklima. Dog kan det være relevant med restaurering, hvis der f.eks. er tale om en fredet bygning, eller hvis der er tale om et bindingsværk. Jeg kan naturligvis klare både montering af nye vinduer og døre samt restaurering af gamle vinduer og døre.

Når du skal have monteret vinduer og døre, kan jeg hos Tom’s tømrerfirma tilbyde både at levere og udskifte dine elementer. Jeg leverer og monterer - lige fra kælder til kvist. Det gælder som sagt både private og erhverv, og derfor har jeg f.eks. også stor erfaring med at montere butiksglasfacader med mere. Har uheldet været ude, skifter jeg desuden glas og rammer i forbindelse med indbrud og hærværk.

Har du en opgave jeg skal hjælpe med at løse?

Så kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tom's Tømrerfirma er det sikre valg

​Når du lader mig stå for montering af vinduer og døre, vil du opleve, at jeg lægger utrolig stor vægt på at levere en god service samt at overholde de aftalte betingelser og leveringstider, der er lavet. Derudover er jeg også medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder, at du som kunde hos mig har ”Byg Garanti”. Det fungerer som et sikkerhedsnet for dig, som er privatkunde, i helt op til fem år. Søger du derfor et tømrerfirma, hvor kundens ønsker altid er i centrum, så er du kommet til det helt rette firma.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Når du skal have sat nye vinduer eller døre i din bolig, kan priserne variere en del. Prisen kommer f.eks. i høj grad an på, hvilken kvalitet du ønsker, at dine nye døre og/eller vinduer skal være i, samt hvilket materiale de skal være fremstillet af. Derudover afhænger prisen af typen på den bygning, som vinduerne og dørene skal sættes i og af den valgte leverandør. Er du interesseret i en konkret pris, er jeg derfor nødt til at kende lidt nærmere til din opgave og dine ønsker.

​​Råd og vejledning ang. udskiftning af døre og vinduer fås her

Jeg står altid til rådighed og vejleder gerne mine kunder om de forskellige muligheder i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Mine mange års erfaring giver mig også muligheden for at rådgive dig grundigt i hvilke materialer, der vil passe bedst ind i dit hus, og hvordan du opnår den perfekte kombination mellem kvalitet og pris baseret på dine ønsker og behov.

​I gennemsnit siger man, at der slipper omkring 33% varme ud gennem utætte vinduer i et typisk dansk hus. Det er meget, og det skyldes ofte, at der er tale om gamle termovinduer, som isolerer dårligt, eller at der er utætte tætningslister, som både slipper varme ud og kulde ind.

Det varmetab kan faktisk halveres ved at skifte til mere energirigtige vinduer.

​Det er dog ikke altid så simpelt, som det lyder her, da typen af energirenoverede vinduer er meget afhængig af typen af dit hus. Jeg kan fortælle dig meget mere om dine muligheder for dette, hvis du vælger at opsøge mig, når du skal have klaret din udskiftning af vinduer.​ Desuden tilbyder vi også at lægge nyt tag, gulvarbejde, terrassearbejde og meget mere.​

​Få et bedre indeklima og en lavere varmeregning med nye elementer

Uanset hvilken type af opgave du står med, så står jeg gerne for din montering af vinduer og døre. Mange danskere er slet ikke klar over, hvor stor betydning netop vinduerne har for indeklimaet og i særdeleshed også varmeregningen.

Overvejer du nu, om du har brug for at få udskiftet vinduer og døre, så vejleder jeg dig derfor gerne i dit valg.

Gode leverandører ved udskiftning af døre og vinduer

Udover min egen faglige viden og ekspertise indenfor udskiftning af døre og vinduer, samarbejder jeg med nogle af de bedste leverandører på markedet for vinduer og døre. Det er bl.a. følgende:

  • Ovenlysvinduer
    ​- Velux
  • Indvendige døre
    ​- Swedoor

​Mine leverandører er alle blevet udvalgt på baggrund af deres bevidsthed for høj kvalitet. Når du vælger materialer gennem en af mine leverandører, får du derfor nogle af de bedste materialer på markedet og som regel til rigtig gode priser.

Derudover har alle vinduerne fra mine samarbejdspartnere mærket "Dansk Vindues-Certificering". Det er din garanti for at modtage et dansk, kontrolleret kvalitetsprodukt.

Derudover skal du altid være opmærksom på energimærkning, når du vælger nye vinduer og nye døre. Jo lavere u-værdi, jo bedre isolering har dine vinduer – og jo bedre isolering, jo mere kan du spare på varmeregningen i de kolde, danske vintermåneder.

Kontakt mig for et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Kunne du tænke dig at få mere at vide om udskiftning af vinduer og døre, eller ønsker du et godt tilbud? Så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag.

Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål eller udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris på f.eks. montering af vinduer eller udskiftning af indvendige døre.

Du kan ringe til mig på tlf. 61 77 13 53 eller skrive på e-mail info@toms-firma.dk for at høre nærmere. Jeg ser frem til at tage en snak med dig.

Jeg ser frem til at tage en snak med dig omkring montering af vinduer og døre.

Det siger mine kunder​

Professionelt

Pålideligt, professionelt. Dialog baseret tilgang. Dygtig.

John Moss

Punktlighed

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Lisbeth Stansfield

Medlem af Dansk Byggeri

Så derfor er du sikret med BYG GARANTI. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, som sikrer privatkunder i op til 5 år.

Kvalitetsbevidst tømrerfirma​

Tom's Tømrerfirma er en kvalitetsbevidst tømrer i Faaborg, som tilbyder gulve, tage, vinduer, reparationer og meget mere.​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en e-mail til mig, eller give mig et kald.​