Udskiftning af døre og vinduer efter mål i nye og gamle huse

​Er det tid til udskiftning af vinduer? Hos Tom's Tømrerfirma er jeg specialist i udskiftning af vinduer efter mål samt i udskiftning af indvendige døre med videre. Jeg tager imod langt de fleste slags opgaver; det kan fx både være i nye huse, renovering af gamle huse og endda også mere komplicerede opgaver som udskiftning af døre og vinduer i fredede bygninger. 

Jeg arbejder for både private, erhverv og offentlige institutioner på Fyn i bl.a. Faaborg, Ringe, Haarby og Svendborg. Når du bestiller tømrer- og snedkerarbejde hos mig, kan du forvente den højeste kvalitet og en service i topklasse.

Montering af vinduer eller udskiftning af døre: jeg kan klare det hele

Er dine vinduer eller døre ved at være møre og gamle, er det nok ved at være tid til at få kigget dem efter i sømmene. Normalt kan det bedre betale sig med udskiftning af døre og vinduer frem for renovering af de gamle, selvom sidstnævnte også ofte kan lade sig gøre.

Nye vinduer og nye døre sparer på energien og giver generelt et bedre indeklima. Dog kan det være relevant med restaurering, hvis der fx er tale om en fredet bygning, eller hvis der er tale om bindingsværk.

Når du skal have udskiftet vinduer og døre, kan jeg hos Tom’s tilbyde både at levere og udskifte dine elementer, hvad enten det er døre eller vinduer. Jeg leverer og monterer - lige fra kælder til kvist. Det gælder desuden både for private og erhverv, hvorfor jeg fx også har erfaring med at montere butiksglasfacader m.v. Har uheldet været ude, skifter jeg desuden glas og rammer i forbindelse med indbrud og hærværk.

Tom's Tømrerfirma er det sikre valg

Når du lader mig klare dit vinduesarbejde, vil du opleve, at jeg lægger utrolig stor vægt på at levere en god service samt at overholde de aftalte betingelser og leveringstider, der er lavet. Hvis ikke det var nok, er jeg også medlem af Dansk Byggeri. Som kunde hos mig betyder det, at du har ”Byg Garanti”. Dette fungerer som et sikkerhedsnet for dig, som er privatkunde, i helt op til fem år. Søger du derfor et tømrerfirma, hvor kundens ønsker er i centrum, er du kommet til den rette.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Når du skal have nye vinduer eller døre i din bolig, kan priserne variere en del. Prisen kommer blandt andet i høj grad an på, hvilken kvalitet du ønsker, at dine nye døre og/eller vinduer skal være i, og hvilket materiale de skal være fremstillet af. Derudover kommer det meget an på den valgte leverandør. Slutteligt afhænger det naturligvis også af typen på den bygning, som det drejer sig om.

Jeg tilbyder også råd og vejledning

Jeg står til rådighed og vejleder gerne mine kunder om de forskellige muligheder for montering af vinduer samt montering af døre. Mine mange års erfaring giver mig også muligheden for at rådgive dig grundigt i hvilke materialer, der vil passe bedst ind i dit hus, og hvordan du opnår den perfekte kombination mellem kvalitet og pris baseret på dine ønsker og behov.

Bedre indeklima og lavere varmeregning med nye elementer

Uanset hvilken type af opgave du står med, så klarer jeg din udskiftning af døre eller vinduer. Står du med en udskiftning af vinduer, står jeg klar til at vejlede dig i dit valg af vinduer. Mange danskere er nemlig slet ikke klar over, hvor stor betydning netop dine vinduer har for dit indeklima og i særdeleshed også for din varmeregning.

I gennemsnit siger man, at der slipper omkring 33% varme ud gennem utætte vinduer i et typisk dansk hus. Det er meget, og det skyldes ofte, at der er tale om gamle termovinduer, som isolerer dårligt, eller at der er utætte tætningslister, som både slipper varme ud og kulde ind. Det varmetab kan faktisk halveres ved at skifte til mere energirigtige vinduer. 

Det er dog ikke altid så simpelt, som det lyder her, da typen af energirenoverede vinduer er meget afhængig af typen af hus. Jeg kan fortælle dig meget mere om dine muligheder for dette, hvis du vælger mig til at klare din udskiftning af vinduer.

Stort udvalg og vinduer og døre

Udover min egen faglige viden indenfor udskiftning af døre og vinduer samarbejder jeg med nogle af de bedste leverandører på markedet for vinduer og døre, heriblandt:​

  • ​Træ-/alu-vinduer og døre​
    • Kastr​up
    • Ratio​nel

​Mine leverandører er alle blevet udvalgt på baggrund af deres høje bevidsthed for kvalitet. Når du vælger materialer gennem en af mine leverandører, får du derfor nogle af de bedste materialer på markedet og som regel til en rigtig god pris ovenikøbet.

Derudover har alle vinduerne fra mine samarbejdspartnere mærket "Dansk Vindues-Certificering". Det er din garanti for at modtage et dansk, kontrolleret kvalitetsprodukt. Derudover skal du altid være opmærksom på energimærkning, når du vælger nye vinduer og nye døre. Jo lavere u-værdi, jo bedre isolering har dine vinduer – og jo bedre isolering, jo mere kan du spare på varmeregningen i de kolde, danske vintermåneder.

Hvis du vil vide mere om energimærkning, kan du læse meget mere her.

Kontakt mig for et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Kontakt mig allerede i dag, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af vinduer og døre. Du kan ringe til mig på tlf. 61 77 13 53 eller skrive på e-mail info@toms-firma.dk for at høre nærmere. Jeg ser frem til at tage en snak med dig. 

Jeg er medlem af Dansk Byggeri

Så derfor er du sikret med BYG GARANTI. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, som sikrer privatkunder i op til 5 år. ​Læs mere på: http://www.byggaranti.dk/

Kvalitetsbevidst tømrerfirma​

Tom's Tømrerfirma er en kvalitetsbevidst tømrer i Faaborg, som tilbyder gulve, tage, vinduer, reparationer og meget mere.​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en e-mail til mig, eller give mig et kald.​