Udskiftning af vinduer efter mål i nye og gamle huse

Er det tid til udskiftning af vinduer? Hos Tom's Tømrerfirma er vi specialister i udskiftning af vinduer efter mål samt i udskiftning af indvendige døre med videre. Det kan være både nyere huse og fredede bygninger. Vi arbejder gerne for private, erhverv og offentlige institutioner i bl.a. Faaborg, Ringe, Haarby og omegn.

Bedre indeklima og lavere varmeregning med nye elementer

Normalt kan det bedre betale sig med udskiftning af vinduer og døre fremfor renovering af de gamle. Nye vinduer og nye døre sparer på energien og giver et bedre indeklima. Dog kan det være relevant med restaurering, hvis der for eksempel er tale om en fredet bygning, eller hvis der er tale om bindingsværk.

Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører såsom:

Trævinduer og trædøre

KPK - www.kpk-vinduer.dk

Rationel - www.rationel.dk

Plastvinduer og plastdøre

Primo - www.primovinduer.dk

Kastrup - www.kastrupvinduet.dk

Træ/alu-vinduer og døre

Kastrup - www.kastrupvinduet.dk

Rationel - www.rationel.dk

Ovenlysvinduer

Velux - www.velux.dk

Indvendige døre

Swedoor - www.swedoor.dk 

Vi monterer også butiksglasfacader mv. Desuden udskifter vi glas og rammer i forbindelse med indbrud og hærværk.

Alle vinduerne har mærket "Dansk Vindues Certificering". Det er din garanti for at modtage et dansk kontrolleret kvalitetsprodukt. Du skal altid være opmærksom på energimærkning, når du vælger nye vinduer og nye døre - jo lavere u-værdi, jo bedre isolering.

Læs om energimærkning på: www.energivinduer.dk.

Vi lægger vægt på at levere en god service og at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Vi er medlem af Dansk Byggeri og dermed af Byg Garanti.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af kvalitet, materialer og leverandør. Vi råder og vejleder gerne om det forskellige muligheder for montering af vinduer og montering af døre.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af vinduer og døre. Du kan ringe på telefon 61 77 13 53 eller skrive på e-mail info@toms-firma.dk for at høre nærmere.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Så derfor er du, hvis du vælger os, sikret med "BYG GARANTI". Det er et økonomisk sikkerhedsnet som sikre dig, som er privatkunde, i op til 5 år. ​Læs mere på http://www.byggaranti.dk/

Kvalitetsbevidst tømrerfirma​

Tom's Tømrerfirma er en kvalitetsbevidst tømrer i Faaborg, som tilbyder gulve, tage, vinduer, reparationer og meget mere.​

​Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald.​